Gisteren om 14.00 kwamen de eersten (Rob+Elly) aan, ondanks de verwondingen van Bompa Rob, die had lopen matten met een paal van Rijkswaterstaat πŸ˜‰
Met z’n antieke Zundapp (vermoeid door een hele dag werken op het dak in de volle zon) ging het mis in een bocht, met kneuzingen tot gevolg, oja, met Rob gaat het ook weer redelijk!
Fijn dat de meesten er waren, helaas van mijn kant 2 afzeggingen, mijn zus was pas geopereerd, en mijn vader had hoofd- en darmpijnen.
Verder kwam iedereen zoals voorspeld en aangezegd, met tot gevolg een verrijking van Linda haar RosΓ© en Plantenvoorraad, en natuurlijk bonnen en geld.
Na het indrinken, koffie etc, begonnen we om 18.30 aan een geslaagde BBQ, met natuurlijk te veel vlees, het was aangenaam verpozen, en iedereen had het heel duidelijk enorm naar zijn/haar zin.
Al met al een geslaagde LindaNach, waar Bart en Thea als laatsten tussen 01.30 en 02.00 vertrokken, na nog even met Bart wat lekkere ‘zware’ gesprekken gevoerd te hebben.
Waar Linda’s drankvoorraad groeide is die van mij inmiddels aardig geminimaliseerd, maar het was de investering dubbel en dwars waard!
Weer een jaar van wijsheid erbij…

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello