Jawel, na iets meer dan een maand is het dan zover, Nederland heeft er een extra brildragend persoon bij.
Mijn Bvlgari (ned: Italiaanse fok) had wat averij opgelopen tijdens of na de fabricage, en het gedeelte dat zich in het glas (via een stukje kunststof) was afgebroken.
De controle was dus goed, maar ze hadden er bij het Huis verder geen één op voorraad, dus moest ook dit onderdeel uit Italië komen.
Terwijl ik nu type draag ik hem ook, en in de winkel leek het mee te vallen, maar ik moet achter het scherm nog wel aan het multifocale aspect wennen, want het scherm staat dan net weer te ver van me vandaan om het leesgedeelte hiervoor te gebruiken.
Ging ik eerst met mijn ogen van de linkerboven- naar de rechteronderhoek, nu moet ik mijn hoofd die kant op gooien, maar alles went, zo zei de man van het Huis, ik hoop het maar.
Zo dacht ik net ook al dat er 1 of meerdere vlekken op het glas te hebben gevonden, blijkt het op mijn oog zelf te zitten, wennen! 😉
Linda ontving inmiddels haar 3e set lenzen, om nog onduidelijk redenen kreeg zij steeds witte aanslag op haar iets hardere multifocale lenzen, nu heeft ze gelukkig ook weer goed zicht.
Ben benieuwd wat we als duo nu meer gaan zien dan voorheen, nee, nee, grappenmakers, niet elkaar….

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello