Vandaag net als gisteren weggeweest voor een nieuw aan te schaffen bank.

Net als de vorige keer komen we elkaar (lees: Linda komt mij) tegemoet in de keuze, ik mag de soort, in dit geval hoekbank, van het Chaise Longue soort bepalen, en Linda kiest de kleur, leer of stof (leer dus) enz, oftewel eigenlijk gewoon de rest uit, waar ik dus geen verstand van heb.

Nadat we gisteren een aantal winkels waren langs geweest en meenden dat het de Milano bij de Zuiderster moest worden, bleken thuisgekomen de maten net verkeerd uit te komen, aan de ene muur uitstekend en de andere perfect.
Vandaag dus de volledige Capelle XL weer eens bezocht, en jawel, we waren allebei onder de indruk van de Montèl Furious.
Zij bestaan 25 jaar, en ter ere daar van zouden we een kwart bank gratis krijgen, maar dan moeten we wel eerst een hele bestellen.

De maten zijn echt mooi aan, op beide muren sluit hij nagenoeg naadloos aan, alleen, tja, dan komt de kleur om de hoek kijken, en moet de bank de competitie aan met de muren (soort van wit), vloer (white polished), en de tafel van travetin, die speciaal voor de gelegenheid geschuurd zou moeten worden.

 Ik heb een paar van de stalen er bij gedaan, en vraag aan hen die ons interieur kennen, geef Linda een voorzetje, wat voor kleur zou je kiezen? Helaas valt de levertijd wat tegen, de bank wordt in China gemaakt, en daar vieren zij het nieuwe jaar ietsjes later, hierdoor zou de aflevertijd wel eens 16 weken kunnen gaan bedragen![polldaddy poll=5823329]

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello