Mmm hoor ik jullie denken, de verkiezingen komen er aan, en wat gaat ie nou toch doen..
Weest maar niet bang, dit gaat over het verkeer, naja, meer de belemmering er van dan, in de vorm van doorstromen, en het aftakelen, dus toch een beetje politiek.
Ik hoorde het net toevallig weer toen ik in de douche was, onze lokale cartertreiter, spoilerspoiler, en uitlaatafstoter.
Weer iemand die de hoogte, of de afrijdhoek zeg maar verkeerd inschat, auw….
Degene die ooit die klotige drempel heeft verzonnen moeten ze…nou eigenlijk viel hij lang geleden toen hij werd ge├»ntroduceerd (tenminste hier) wel mee, het zijn meer die stomme varianten die het hem (niet) doen.
Eigenlijk schiet niemand er wat mee op, de hulpdiensten klagen steen en been, ipv dat voetgangers links-rechts-links kijken, moeten ze nu ook omhoog kijken voor neerkomende getorpedeerd auto’s en brommers. Ze wekken meer agressie op dan medeleven, en omwonende klagen vaak over de herrie, afhankelijk van de soort.
Afschaffen die hap, het kost de gemeente alleen maar geld om de boel te onderhouden.
Zo zou men voor een ripple oplossing kunnen kiezen, een aaneenschakeling van kleine oneffenheden in de weg, allemaal kleine drempeltjes achter elkaar, wat een ontiegelijk vervelende dreun in je auto geeft, afdoende toch?
Maar ikzelf pleit voor ongelijk leggende casseien, hebben we meerdere trajecten voor een leuke nieuwe wielerronde, de hel van Nederland!

Boze Wolk

Degene die dit voor elkaar krijgt verdient ook dan de Gouden Cassei!

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello