Afgelopen zondag hield Leander het niet meer, de Xbox360 die hij al tijden wilde moest er komen.
Hij had dan ook intussen met zijn salaris bij Halfords zelf de boel bij elkaar gespaart!
Het was natuurlijk weer zo druk als de pest, en na wat wachten besloot hij voor de Supersized Xbox360 te gaan, die bij het ter perse gaan van dit artikel nauwelijks te vinden is op het Web, soort van primeurtje dus. De specificaties waren volgens hem enorm, ingebouwde 20Gb Harde schijf voor filmpjes, muziek enz. 2 draadloze controllers, acculader, draadloze headset, afstandbediening en 2 gratis spellen!
Thuisgekomen werd de boel direct uitgepakt om er achter te komen dat, de spellen er niet in zaten, en nergens stond te lezen hoe en waar je daar aan kon komen.
Maar nadat Linda gisteren had gebeld bleek al snel dat wij de schuld in onze schoenen  geschoven kregen, (Sinterklaas begint idd steeds eerder) we hadden die doos niet zelf mogen pakken, dat had een verkoper moeten doen, deze had een bon (voor zijn commissie) gemaakt en dán hadden we de spellen gekregen, of we dus even terug willen komen, naar, het centrum.
Nu wil het toeval dat Linda en Leander toevallig naar de Neuroloog moesten in de stad, om te kijken of zijn maagtabletten effect hadden gesorteerd.
Dit bezoek was ook zo weer voorbij, want de opmerking van de Neuroloog was dat er te weinig tijd was verstreken om een goed oordeel te geven over zijn maagaandoening, kassa!
Eind goed al goed, maar kunnen ze bij de MediaMarkt niet wat meer verkopers neerknallen, of beter opletten bij de kassa misschien?

-=- Negatieve onderzoeksresultaten zijn vaak positief -=-

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello