We zaten er al een hele tijd op te wachten, enerzijds omdat ik vergeten was mijn NAW te vermelden, maar ook daarna duurde het nog weken….
Ik moest ze alleen maar via Twitter volgen en aan een rijmwedstrijd mee doen, bij, schrik niet, Libelle!
Op zich vond ik de rijm ook wel aardig, maar dat ik 1 van de 25 gelukkigen zou worden…
Er werd ons een prachtige unieke houten kandelaar in het vooruitzicht gesteld.
Het bleek te gaan om een product van het hippe en fris designmerk &K, ook wel bekend onder de naam &Klevering.
En zeg nou zelf, dit ziet er inderdaad prachtig uit, die grillige vormen, die structuur, dat gehavende, die knoesten, ruwe bolster en bovenop en al pit!

Pas geleden was het dan eindelijk ook zo ver, het spannende moment was daar, want ik had haar e.a. er al meerdere maal aan herinnerd dat het cadeau kon komen….
Linda roept naar boven dat er een grote doos, iets van 75 bij 50 cm binnen was gekomen, maar ze durfde niet verder te gaan.
Ze had de doos n.l. al geopend en keek tegen een prachtig wit glanzend papier met een prachtige rode strik aan.
Daar stonden we dan, vol verwachting en klaar om elkaar waar nodig emotioneel te ondersteunen.
Ik maak het cadeau open, en het mooie wit maakte plaats voor grijs, en de strik wurgde mij mentaal.
Het had nog het meeste weg van een katapult met een extra tak die met een veel te grote en duidelijk zichtbaar aanwezige spijker was bevestigd.
Of het bedrijf &K gooit nihilisme in de strijd, of ze waren gewoonweg op en heb ik lang zitten wachten totdat iemand (van de Soos) de juiste tak had gevonden, en na het ontbasten, in elkaar heeft geflanst.
Het ding (want meer mag je zoiets ook niet noemen) was gescheurd, wat vermoedelijk was ontstaan door de krachtsinspanningen om het aan elkaar bevestigd te krijgen.
Daar komt dan ook nog eens bij dat het geval schuin stond, en we wel erg veel kaarsvet onderaan de kandelaar zouden krijgen.
Maar iedere puinhoop geeft weer andere hoop, en momenteel staat hij omgekeerd in de tuin, en hoop ik maar dat de vogels niet al te kritisch zijn, en lekker van het mooie bakje er bovenop gaan eten.
Ok, je mag blij zijn dat je wat wint, natuurlijk, maar je maakt mij niet wijs dat deze voor € 18,95 in de winkel staat.
Ze moeten zich kapot schamen daar bij Libelle!

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello