Vandaag zijn we naar Den Haag gegaan, Leander was uitgenodigd door Desiree, die hij in de Cruquiushoeve heeft leren kennen.
Na 2 kopjes koffie en gesprekken over hun verblijf en wat er na zijn Linda en ik naar Scheveningen gegaan, het was el weer eventjes terug, en we hadden ook nog vrijkaarten voor SeaLife.

We parkeerden vlak bij de haven (omdat dat lekker gratis is) en weer waren er zaken veranderd, dit keer was er een heuze beeldenroute, klein stukje Efteling in Scheveningen, ala Madurodam zeg maar.
Omdat het al tegen 13.00 was, gingen we eerst bij strandtent Lekker wat eten en drinken, broodje gezond met water, en ik een Boerenomelet met een abdijbiertje, het was heerlijk, maar wat weinig, zeker voor € 20, tja das de boulevard hè.
Het zonnetje scheen heerlijk en verzachte de ‘pijn’.
Na wat winkeltjes gekeken te hebben zijn we Sealife in gegaan, ze hadden de ingang verlegd, naar later bleek was dit om er een restaurant tegenaan te gooien, want er moet natuurlijk verdiend worden.

Eigenlijk is het nog steeds te klein, zeker voor € 12, maar de vissen die we er zagen waren de moeite waard.
Maar met de volgende vrijkaarten van Super gaan we denk ik toch wel naar een echte dierentuin.
Ik hoop dat Leander en Desiree het net zo naar hun zin hebben gehad, maar dat horen we vanavond pas als zij met haar moeder Leander thuis komen brengen.


Wat na het eten thuis brengen had moeten zijn werd wat later op de avond, maakt allemaal niet uit, ze hadden zich beiden heerlijk vermaakt op Kijkduin, al met al voor eenieder dus een bijzonder goede dag.
En ondanks het feit dat Maranka voor de 2e keer een status heeft gehad is ze toch voor haar examen geslaagd en gelukkig al weer thuis, van harte Maranka en heel veel sterkte met het herstel!

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello