Vanmiddag 12.00 na twee keer te zijn uitgesteld kregen Joop en Ans pas de sleutel, en werden de hulptroepen, waaronder ikzelf gebeld.

Het is altijd lastig manoeuvreren als  je van het ene naar het andere huis gaat.
Wat zeg ik wanneer op, om zo min mogelijk onnodige (vaak dubbele) kosten te maken.
Met dit in het achterhoofd hebben ze nu al een kleine achterstand en moest er dus vandaag snel geschakeld worden.
Het lag voornamelijk aan het feit dat er nog zaken door de woningbouwvereniging gerenoveerd moest worden, de vorige bewoner wilde dit niet.
De keuken was dan ook zo goed als af, en behoeft veel minder werk dan de rest van het huis, heb je dus toch in ieder geval al een rustplekje in je huis 😉
De woonkamer was ook redelijk af, de muren waren van het behang ontdaan maar niet gepleisterd, wat wel wat jammer was.

De overige (slaap)kamers waren er minder goed aan toe, veel schuren en behang van de muren, één kamer had zelfs 3 dikke lagen behang, de dames hebben flink afgezien!
Toch is er veel werk verzet door alle aanwezigen en geeft dit de Zwijndrechtse burger weer nieuwe moed om door te gaan, want we zijn er nog lang niet.
Het meeste behang is wel van de muren, maar er moet nog veel geschuurd.
Om jullie een indruk te geven van het nieuwe stulpje, heb ik twee foto’s genomen, zijn wat minder van kwaliteit door mijn LG’tje.
Wat betreft de ligging, het is op de 1e verdieping, bijna op de hoek met uitzicht aan de galerij kant op het park en aan de andere kant op veel groen, prima locatie!
Voor eenieder die het leest en meehelpt, succes morgen, want dan ga ik mijn zoon helpen met den Belasting, en word ik daarna getrakteerd op mijn 1e BBQ van 2012!

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello