Intussen is het gelukkig allemaal al weer achter de rug, en zitten we op ons nieuwe parket.
Linda, Daniël en Caitlin gezamelijk aan het werk Linda heeft gisteren nog even met de boen machine de laatste kleine restjes nattigheid verwijderd, zodat we rond 12.00 konden beginnen.
Daniël en Caitlin kwamen mooi op tijd, en toen we wilden beginnen met de plinten kwam Linda met het lumineuze plan om deze eerst met white wash te behandelen.
Hierdoor starte het plinten plaatsen iets later, maar was er wel een betere match met de vloer.
Helaas bleek toen dat de vers bij de Gamma gehaalde verbindings stukken toch niet geheel gelijk waren, en hebben we de oude toch maar weer gebruikt, die gaan dus vanavond terug.
Bij het plaatsen van de plinten hebben Daan en ik ook gelijk de speakerdraden van de Home Cinema en nieuwe coax netjes weggewerkt, zo, nu kan UPC nooit meer kan zeggen dat de kabel niet retour geschikt is, of een verkeerde demping heeft.
De tafel in de keuken was het 1e dat stond, konden we gelijk wat spullen kwijt.
Linda had enorme spijt dat ze niet echt alles uit de keuken had gehaald, wat er lag een behoorlijk laag stof.
Tussen de buitjes door hebben we toen de (loodzwaren) Leistenen tafel neergezet, en de rest van de meubels er achteraan.
Het was toen dat wij zagen dat alles de buien had overleeft, helaas hadden we een dag eerder al ontdekt dat de stoel van Gina (waarschijnlijk door gaatjes in het dekzeil) waterschade had opgelopen, hopen dat het goed komt met deze runderstoel 😉
Linda had intussen wel bij Karwei 2 grote dekzeilen gehaald, waarvan we er 1 niet nodig hadden, dus die gaat vanavond terug.
Af en toe bij onze buurtjes langs voor de Home Cinema, kussens, stoelen enz, enz..

Rond 17.00 stond alles op zijn plaats, en deed ik mijn 1e test met de set, en alle speakers deden het, TV signaal was ook goed, pff, geen plinten open dus.
Alleen kreeg ik maar geen beeld, van alles geprobeerd met Daniël, die uiteindelijk zijn TV naar beneden heeft gehaald, en met een HDMI kabel op de Panasonic deed hij het gewoon.
Waarschijnlijk een maandagochtend kabel, die het maar 1 keer doet, dus daar gaan we vanavond voor terug.
Jawel, welgeteld gaan we dus vanavond 3 adressen langs, en krijgen we weer eens wat geld terug, dat we vorige week natuurlijk uit hadden gegeven.
Dus hoop ik vanavond later eindelijk van mijn concertzaal te kunnen genieten.
Ook langs deze weg ook nog even een bedankje aan Keet en Daan en Alice en Arjen voor de hulp!
Vanavond ook lekker weer hollandse kost trouwens, want na van der Valk in Nieuwerkerk (wat echt weer goed was), Verhage’s Snackbar, en de Chinees, heb ik het wel even gehad met dat ‘vette’ eten.
Hedenavond dus alle 3 de winkels langs geweest, en alles ingeruild, om er thuisgekomen achter te komen dat de boel het nog niet doet.
Ik had ook die nieuwe kabel moeten testen, maar ja, de kans dat je weer één krijgt die het niet doet is wel klein.
Dus morgenavond wederom langs, in de hoop dat ik binnenkort nu eindelijk eens kan gaan genieten van mijn setje…

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello