Gisteren was het weer te mooi, vandaag zo was voorspelt wat minder, een uitgelezen dag voor klerezooi ๐Ÿ˜‰
Nu boven alles al weer gedaan is, is beneden aan de beurt. het plafond moet gewit, de muren geverft, en met wat mazzel nog voor de grote vakantie de vloer geschuurd en opnieuw afgewerkt.
We begonnen rond de klok van 10 met het ruimen en afplakken etc, naar mijn idee het vervelendste deel, wat ook nog eens de meeste tijd in neemt.
Plafond wittenOndanks het goede afplakken en afdekken hebben we beiden helaas toch wel wat lopen morsen, maar gelukkig was deze Mono-dek eenvoudig met een natte lap af te nemen.
Verder was ik de enige die 1 zin iets luider dan normaal antwoorde toen Linda vroeg of ze een bobbel zag (op het plafond hรจ) of een druiper, want het was overduidelijk een bobbel! De rest van het karwei liep gesmeerd en gelikt.
We zijn net klaar, en toen ik net uit de douche stapte brak de zon net door, al met al een verrekt goede timing van ons beiden.
Fase 1 is dus klaar, op naar de volgende, die Linda helemaal in haar eentje zal gaan doen, alle muren moeten geverfd worden, een behoorlijk karwei, hoera mijn vrouw is een klusser! ๐Ÿ˜‰
En nu een drankje en even wat zonnestralen absorberen!

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello