Mijn kamer vol met spullen

Donderdagavond zijn we 20.00 uur begonnen alle meubels etc buiten te zetten, maar ook heel veel zaken mochten we bij onze buurtjes Arjen en Alice plaatsen, ach helemaal vergeten te vragen of ze wel hoog genoeg verzekerd zijn, met al die spullen van ons erbij 😉

Maar ook onze 1e verdieping staat vol met spullen van beneden, getuige mijn kamer hiernaast.
We hebben in de slaapkamer alle eet voorzieningen aangebracht, bestek, broodjes, koekjes en koffie!
De koeltas met bederfelijke goederen staat op de overloop, alle apparatuur (muziek, maar ook qua drinken) staat in mijn kamer.

Alle huisraad onder het dekzeil

Ik had van een aantal collega’s en kennissen dekzeil geleend, en Linda had toch voor de zekerheid ook nog 2 gekocht.
We waren rond 23.00 klaar en de boel staat goed gezekerd, gewaarschuwd als we waren, want 8 jaar geleden, toen de vloer gelegd werd hadden we een heuse juli storm en regen dag, die uit het niets ontstond.
Ik zie Linda en mijzelf nog aan de zonnewering hangen die we al laatste redmiddel uit hadden gedraaid, op een gegeven moment kwam er een vlaag wind, en Linda en ik hingen een meter in de lucht aan de zonnewering!
Nee, dat overkomt ons niet meer!

de nieuwe 'wittere' vloerGisteren was de beste man om 14.00 klaar met schuren en is de vloer nabehandeld met Monocoat Olie, met een klein tintje wit er doorheen, een beetje zoals onze keukentafel zeg maar.
Uiteindelijk werd het wel € 2 per m2 duurder, maar daar was overheen te komen.
Gisteravond heb ik vanaf de hal de nieuwe vloer mogen aanschouwen, en hij ligt er prachtig bij!
Zelfs het ‘Bison A4tje’ dat Leander ongeveer 8 jaar geleden als blijvende in- en afdruk had achtergelaten op het hout, en de deuk van mijn boormachine, die de dag na het leggen was gevallen, waren als sneeuw voor de zon verdwenen.
Nu kunnen we dat soort zaken ook veel gemakkelijker wegwerken als voorheen.
Uit nood geboren zijn we gisteren met Daan en Keet uit eten gegaan naar van der Valk in Nieuwerkerk, Leander moest helaas werken.
Thuisgekomen nog een beetje om het huis en in de tuin rondgelopen, helaas toen ik naar boven ging waren Bart en Thea nog niet thuis, dus die hebben we geen prettige vakantie kunnen wensen.
Linda op de trapHet was om ongeveer 21:45 dat ik op de trap (via de tuin) naar boven ging, en mijzelf voor de PC plaatste.
Aangezien we door de lege benedenverdieping boven ook geen TV hebben ging Linda liggen lezen, en heb ik veel zaken in kunnen halen.
Leander kwam netjes op tijd thuis, en rond 0.30 zijn we afgetaaid.
Vandaag wil het weer echt niet meewerken, volgens Buienradar is het pas rond 15.00 een periode droog, en we moeten toch nog wel wat spullen halen.
Op zich al erg genoeg dat ik een trap op en af moet, maar als ook nog regent, brrr..
Het is ook op/door dit soort momenten dat je dan even misgrijpt, zoals de foto’s die ik beneden heb gemaakt, met Linda haar camera, die ligt in de keuken, waar we er dus niet bij kunnen…dus dat komt later.
Als alles goed blijft gaan, qua drogen enzo, dan zou ik morgenmiddag moeten kunnen starten met inruimen….


Net nog even een ingeving gehad, alhoewel ik boven even geen antenne aansluiting heb, staat daar nog wel mijn oude DvD speler, net op de TV op de slaapkamer aangesloten!Eerst even op de TV bij Uitzending Gemist het journaal kijken, douchen, glaasie wijn erbij, filmpie kijken en op tijd slapen, morgen draden trekken, plinten bevestigen, meubels sjouwen.De vloer is al wel behoorlijk droog, dus morgen wellicht al om een uur of 12 beginnen, des te eerder kan ik van mijn nieuwe Home Cinema genieten!

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello