Sorry, maar fase2 is zo snel aan mij voorbij gegaan dat ik er geen beelden van heb.
Linda heeft intussen alle muren met de roller een strakkere tint gegeven, tijdens toch wel behoorlijk warme dagen!
En dus zijn we nu dan aangekomen aan de fase aller fases!
Alle spullen op de PalletsVanaf vanavond gaan we de volledige binnenboel, banken, stoelen, kasten ed buiten op pallets zetten.
We hebben van een aantal collega’s en kenissen wat dekzeil mogen lenen, en ik denk dat het geen overbodige luxe zal zijn!
Voor (over)morgen worden pittge (hagel)buien voorspelt, en we hebben dan ook ons persoonlijke weeralarm afgekondigd! 😉
Maar zoals je in Nederland gewend bent kan het zo weer omslaan en is het weer voor morgen al weer bijgesteld naar in de middag opklaringen!
Ook onze buren nemen tijdelijk wat huisraad van ons over, en hopelijk krijgen we dit dan weer zaterdagavond of zondagmorgen terug.
Morgenvroeg zal nl eerst de toplaag van de eiken vloer geschuurd worden, en later zal er een wax laag aangebracht worden, of toch lak, Linda twijfelt wat dat aangaat nog steeds, en ook hier is het al weer bijgesteld, het wordt definitief wax!Alle spullen op de Pallets

Wel even een vreemd gezicht als je thuiskomt, alle lampjes, planten en prullaria weg, we hadden een heuse echo in de kamer.
Dadelijk dus alles naar buiten sjouwen, Linda heeft voor de zekerheid toch maar 2 extra dekzeilen gekocht, je weet maar nooit.

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello