Vanochtend om 07.30 stonden ze al voor de deur, ondanks de drukte onderweg, het begin was goed en daar!Allebei nog één weinig gedrogeerd van de stevige slaap na een dag behoorlijk beunen viel het pas later op dat de baas (Lex Kruit) zelf er bij was, één van de mensen van zijn bouwploeg had hem in de steek gelaten, dus of het appeltje eitje zou worden?Ondanks zijn bureauwerk pakte hij flink aan en uit, maar later op de dag bleek dat door het omgooien van het schema hij toch het eea vergeten was, maar, geen stress, net een belletje gehad, ze maken het donderdag volledig af.
Intussen reden Daniël en ik 4 keer af en aan naar het milieupark om al het puin (incl. 2 bielzen) weg te gooien, ik was absoluut niet de enige, en als je zo ziet wat er allemaal weggegooid wordt moet je haast wel concluderen dat het ons goed gaat!
Helaas hadden de heren wat oponthoud achterin de tuin omdat daar nog restanten waren van de palen die er hadden gestaan, en stond met wat hijgen en puffen wat je hier rechts ziet zo rond 10.00 uur.Veel koffie en water (het weer zat wéér mee) later kwam het tempo er goed in, want de boom was geen probleem (geen wortels) en de rest van de bodem was puinvrij.
Dit resulteerde in het feit dat ze om 13.30 klaar waren, dit hiernaast is maar even een impressie, want pas als de boel echt helemaal af is laat ik de volledige shots hier los, tot het volgende deel van Operatie CastleLook 😉

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello