Leander is al weer sinds donderdagmiddag thuis, maar zaterdag moest het er toch van komen, het laminaat moest gelegd. Het was voor mij de eerste keer, dus Rob de Bouwer kwam mij helpen. s’Morgens om 9.00 uur kwamen Rob en Elly, en na een kop koffie moesten we alleen nog eerst de oude vloerbedekking verwijderen, en de kasten verplaatsen.
Om ongeveer 10.00 uur lag het eerste laminaatdeel, en de les was begonnen!
Zoals je op deze foto goed kunt zien hebben we niet bespaard op de spullen, getuige de gouden ondergrond! Rob had een heel scala aan middelen meegenomen, waardoor de boel inmiddels perfect ligt. Tijdens het leggen kwam natuurlijk de hints en tips ook aan bod, en hadden we zo’n beetje alle 3 onze taak.
Rob heeft de meeste, iig de lastigste stukken gelegd, Leander heeft de meeste delen verzaagd, en dat ging prima.
De wind tierde weeldering door de tuin, dus af en toe was het flink de ogen dichtknijpen vanwege het rondvliegende gruis.
Leander had het vrij snel door, en was geconcentreerd aan het werk, het ging per slot van rekening om zijn eigen kamer hรจ!
Mede door zijn inspanning vlotte het werk goed, en kon er relatief snel achter elkaar gelegd worden, zodat je vrij snel en voortdurend de voortgang zag, en de kamer mooier en mooier zag worden.

De enige ‘stagnatie’ die we hadden zie je hier, waar Rob zichzelf toch enigzins overschatte, en mentaal probeert een te groot stuk passend te krijgen ๐Ÿ˜‰ Ook dit laatste stuk heeft Leander perfect passend gemaakt, waarna we de afplakstrips hebben bevestigd. Het was ongeveer 14.15 toen ik de deuren van de kasten heb opgehangen met Leander, en Rob en ik heerlijk (apart) een douche hebben genomen, want de 1e visite (Joop en Ans) waren al gearriveerd voor Leander en mijn verjaardagsviering.
Heren, ook langs deze weg nog even, bedankt voor de hulp en tomeloze inzet!
Nog maar 2 kamers te gaan ๐Ÿ™

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello