Afgelopen vrijdag zat ik voor de verandering eens eerder in de kamer, toen Leander 5 minuten te vroeg met alle 3 zijn tassen binnen kwam stuiven, "we gaan", riep hij duidelijk blij dat hij weer even een weekend naar huis mocht.
Onderweg zei hij zoals te doen gebruikelijk niet veel, we waren redelijk vlot thuis, en eenmaal thuis ging als 1e de PC aan, ook hadden we omwille van het klussen tijdelijk onze LCD TV in zijn kamer gezet, die doet nu even dienst als Xbox scherm.
Gisteren zijn Leander en ik even naar het Alexandrium geweest om nu eens goede oordopjes te kopen, als ik zeg goed, bedoel ik kwalitatief, want al die krengen verpesten het gehoor omdat ze ze te hard zetten!
Al zijn buurtvrienden zijn langs geweest, Leander is weer heerlijk 2 ochtenden wezen sporten, daarna skaten, en gisterenavond met zijn 2 buurvrinden even weze poolen, hij geniet.
We hadden vandaag uitgekozen om te klussen, hadden we gezien het weer beter gisteren kunnen doen, het was zo stralend dat 1 van de jonge merels zich zelfs even liet zien. Het is 1 van de 4, die allen verdeeld zijn over de overige tuinen, risicospreiding denk ik, alleen wel jammer dat er onder onze boom nu een groot stuk wit ligt 😉
Vandaag hebben we het plafond gedaan, Linda heeft nog een stukje muur net gedaan, deze week doet ze nog de laatste muur, en afhankelijk van het weer gaan we komend weekend op zaterdag of zondag het laminaat leggen, dit ook ivm het feit dat we één van de 2 dagen bij Leander langs gaan, en dan kan je beter gaan als het weer goed is. Inmiddels wen ik steeds meer aan het feit dat ik nagenoeg volledig ingebouwd zit in mijn kamer, maar binnenkort wordt dat anders, dan moet al die zooi in mijn kamer ingepakt….puf…

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello