Vanochtend zijn we om ongeveer 10.00 begonnen met de 2e kamer. Eerst moest alles nog leeggeruimd, en het tapijt nog losgetrokken, uiteindelijk begonnen we om 11.00 met het daadwerkelijke leggen. Daniël kwam om 10.30 uit zijn bed, en ging zoals beloofd ook om 11.00 vrolijk aan de gang.
Alhoewel het in 1e instantie de bedoeling was dat hij het op maat zagen voor zijn rekening zou nemen, had ik al snel door dat het niet verkeerd was om af en toen lekker even buiten te zijn voor weer een zaagsnede, en Daniël pakte het leggen ook snel op, klik..
Het vlotte behoorlijk en om 14.00 waren we al toe aan de laatste rij, die natuurlijk zoals altijd over de lengte gezaagd moest worden, puf!
Uiteindelijk waren we om 14.45 gereed en nadat de vloer gereinigd was heb ik de bekabeling op orde gemaakt, en was ik er ook direct achter waarom het TV beeld boven zo waardeloos was 😉
Helaas hebben we wel tot 18.30 moeten wachten op de laatste zaagsnede van onze buurman, omdat we elkaar steeds misliepen, maar ik was op tijd voor het voetbal! 😉
Deze week moet ik er dus aan geloven, ik moet mijn veel te volle kamer zachtjes aan uitruimen, op zich een veel groter karwei dan het leggen…wordt vervolgd.
Oja, Daan, nog bedankt voor je tomeloze inzet!

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello