Gisteren hadden we er zin an, en alhoewel de koperen ploert enorm zijn best deed, gingen we er toch voor.
Dat is te zeggen, Linda begon, en ik viel in, want ik wordt geplaagd door hoogtevrees, en betreed alleen de (veel te lange) ladder als het echt niet anders kan.


Linda wilde niet wachten tot de zon weggedraaid was, en het laatste stukje ging dan ook niet, ze was op, en heb ik al mijn moed verzamelend het laatste stuk gedaan.Tussendoor voerde ik de rommel af, en heb ik de kraan op de regenton even een fikse lik verf gegeven, deze ziet er ook weer uit om door een ringetje te halen.

Weet trouwens niet of het aan de constructie ligt zoals ik hem heb aangesloten aan de regenpijp, of aan de restanten (soort van wijn) in het vat, maar af en toe hebben we wel een pittige rioollucht boven het vat.Naja, dan maar voorlopig niet met de kop er onder, en alleen aan de planten geven, beetje mest, mocht dat er bij zitten kan absoluut geen kwaad 😉

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello