Vandaag liet de RET weten dat er een ware run op de OV Chipkaarten is ontstaan, 1 op de 3 zou er mee (de haren te berge) reizen!
Tja, je zal wel moeten, ondanks het feit dat (zoals ik al eerder liet weten) een aantal zaken nog steeds niet is verholpen.

Want, ook wij hebben, net als een handjevol (paar 1000) mensen aangegeven dat die zgn € 4 ritten niet kloppen, en dat we dat graag terugwillen hebben.
Gelukkig hebben wij dit verzoek op een station in mogen leveren, en hoefden we niet dat vervelende formulier in te vullen.
De zeer behulpzame dame achter het loket beaamde dat het niet klopte, en zou onze klacht doorsturen, echter, tot hoe ver terug men degegevens op kon hoesten wist ze niet zeker, maar in ieder geval wel 2008.
Maar nu lees ik dat de RET (samen met TLS) als sinds oktober 2008, toen de Socialistische Partij hier om vroeg, niet in staat is dezeritten boven water te krijgen, de data zit wel in de database, maar men krijgt het er niet uit!
Dit heeft intussen zelfs al geleid tot een heusewedstrijd op de Blog van Webwereld!
Misschien moesten ze die behulpzame dame even op de database loslaten?

Lees ik ook nog dat op 29 dec 2008 het College Bescherming Persoonsgegevens aangegeven heeft geen bezwaar meer te hebben tegen deov-chipkaart, en dit terwijl conducteurs, zo bleek pas, in de trein nog steeds doodleuk je personalia kunnen bekijken, je laatste 10ritten, zij het met stationcodes en geen namen, (maar die zijn te leren, of op te zoeken) en bovenal je saldo!
We zijn er echt nog lange niet, ze hadden beter de ingangsdatum kunnen laten samenvallen met het carnaval, want vanaf volgende week, is het Donderdag 4 Euro dag.
De kou lijkt dan wel voorbij, maar we worden nog ondergesneeuwd door OV chipkaart problemen, ze kunnen het plan beter even in de koelkast leggenof gewoon bevriezen, ik heb er alleen maar rillerige gevoelens over..

Iedereen; momenteel staat in de rechterkolom een link om je grieven te uiten, deze linkt door naar www.ov-chipklacht.nl dus laat je horen!Nog even voor de zekerheid, het restitutieformulier en het formulier van de RET,let op, je moet wel Adobe PDF reader op je PC hebben!Succes mensen!

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello