Ik kom net uit het HavenZiekenhuis en heb Leander daar voor de rest van de dag achter moeten laten. Vannacht zijn Linda en Leander heel de nacht opgebleven omdat Leander vanochtend voor een EEG langs moest. Hij was echt kapo van het wakker blijven, hij was dan ook s’avonds laat buiten gebleven met Mark (buurjongen) die jarig was.

Het duurde een half uur eer hij een aanval kreeg, in eerste instantie leek het een Gegeneraliseerde aanval, of een Partiële maar daar hij vrij snel weer bij was kan het ook een absentie zijn geweest.
De dokter was er binnen 2 minuten en constateerde dat het bewijs daar was.
We moeten nu eerder naar dokter Heerema, en Leander moet helaas gelijk weer aan de medicijnen.
De reden dat hij moest blijven heeft te maken met het feit dat hij mogelijk (door zijn enorme slaaptekort) nog één of meerdere aanvallen kan krijgen.
Super vervelend voor Leander en zijn van alles willen doen (puber)gedrag, maar ook zeker moeilijk voor ons om het in goede banen te leiden.
Hij heeft nu behoefte aan structuur, en een geregeld leventje, iets wat hem waarschijnlijk ‘niet zal boeien’.


Inmiddels heeft Leander 2 pillen gehad, en ligt volgens de zuster heerlijk te slapen, we gaan zo kijken of hem hem al mee kunnen nemen, want er gaat natuurlijk niets boven de vertouwde omgeving.
Het heeft ons zeker een kwartier gekost hem goed wakker te krijgen, hij heeft enorm vast geslapen, even langs Gina geweest, zodat hij weer een beetje in de buitenlucht kon wennen, Leander heeft net een verkwikkende douche genomen, en zit weer te MSN’n…

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello