Vorig jaar door allerlei hindernissen kwam er helaas niets van, ons bijna jaarlijks bezoek bij Quim, MD, Arnau en Anna.
BBQ at Pineda
Vrijwel elke keer dat we Spanje bezoeken komt Quim ons opzoeken, en spreken we af voor een gezllig samen zijn bij hem thuis.
Helaas zien we dan lang niet altijd zijn broer Pep en vrouw Marina en kids, en zijn zussen Neus, Isabel en Judith.

vlnr D’Or, Quim, Linda en Anna

We moeten ver in de tijd terug, zo’n 20 jaar geleden, waar we Guiseppe (Pep) ontmoet hebben op de toen nog MiniGolf (waar nu een kantorenpand staat, waar Quim zijn bedrijf ook runt) waar hij ons koppelde aan een limburgs stel om te MiniGolfen.
Warmte, CubaLibres en Golfen, heerlijke tijd!
We zijn het jaar daarop met ditzelfde stel daar weer heen gegaan, en verbleven toen in appartementen waar Quim en MD ook woonden en werkten, het begin van een imperium van Quim, bezeten als hij toen al was van Robotics en Waterzuivering!
Helaas pakte dit onderling niet al te leuk uit, en viel de boel tijdelijk uiteen.
We bleven (met de hulp van Linda’s collega) schrijven, en hielden op deze manier contact.
Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een inmiddels jarenlange relatie, helaas maar 1 of 2 keer per jaar, maar dat is dan ook weer de charme van het geheel.

Intussen heb ik weer contact met Quim, en gaan we aankomende vakantie weer bij hem langs, dat wordt weer Engels, Frans, Spaans i una mica de Catala!
Daarnaast zullen de gerechten, eigen gemixte wijn en andere heerlijkheden vermoedelijk weer volop aanwezig zijn, en het mooiste is dat we nu een stuk dichterbij zitten, dus Pa kan ook wat meer nuttigen!

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello