Pinksteren komt dus 50 (hé weer die cijfercombinatie) dagen na Pasen, een periode van wachten, vervulling, een goed gevoel, en het uitdragen, zo zegt het geloof.Volgens de overlevering: op het moment suprème, stak er een behoorlijke wind op, dat moet (ere)gisteren zijn geweest, er kwam vuur binnen, chips net gemist op nu.nl, dus waar die brand was ik weet het niet, en iedereen hoorde het daarna in zijn eigen taal, dus het heeft het nieuws gehaald!Naja, in ieder geval geen ramp zoals ik eerder had aangekondigd, gezien de 2 eerdere rampen op feestdagen.Wij gaan dan ook zo (ijsheiligen ligt al weer even achter ons) bij de kweker wat plantjes kopen, het hoe en wat en voor en na komt straks!Kan mij het ook schelen, de tuin voor de metamorfose:

Afijn, hebben wij weer hoor, zo’n beetje alle woon, huis en tuin winkels zijn open, maar onze kweker nie hè, naja, Lin en ik hebben heerlijk door het Bergse Bos gewandeld, lekker snuiven.Oja, het lijkt er op dat na vele dagen (141 om precies te zijn) mijn ‘onstoken’ neus weer normaal functioneert, hier voor in de plaats heb ik een kleine verrekking in mijn linker knieschijf, hoe dit met het niet roken in verband staat is ook mij een compleet raadsel…

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello