Ja, dat ziet er toch heftiger uit dan 1 – 0.
Er hebben zich vandaag 28.000 mensen meer ziek gemeld dan op een normale maandag! In totaal waren er 426.000 mensen ziek!
Ziekelijk
Dit alles volgens Linda Droog van GfK (onderzoeksbureau). ,,Nederland is duidelijk ziek van de uitschakeling.’’

Ivanoviteit
Grotendeels verantwoordelijk voor deze stijging acht ik Ivanov,die veel te veel zijn stempeltje drukte op de partij.Er had vanavond een gele kaart moeten zijn voor de arbiter,’’ aldus FIFA baas Blatter.
                                                                            Zonder elan
Wat velen niet weten is dat de FIFA de strafpot exclusief vergeven had aan de internationale kinderhulporganisatie SOS-Kinderdorpen.
Bij iedere getrokken kaart rinkelt er geld in de lade van SOS-Kinderdorpen, want elke kaart levert minimaal € 3000,- op.
Kaart in wording
De Russische ‘scheidsrechter’ Ivanov blies in de wedstrijd Nederland – Portugal minimaal
€ 48.000,- bij elkaar.

Zonder Kaart?
Als voetballiefhebber heb je daar niets aan, maar het is wel een opsteker van jewelste voor de weeskinderen in de wereld. Ruim 800 weeskinderen krijgen in deze dorpen een blijvend en liefdevol thuis, samen met broertjes en zusje bij een eigen SOS-moeder.
Talloze beroemde voetballers steunen deze campagne, waaronder Ruud van Nistelrooy en Hans van Breukelen, mmmm, makes you wonder…
voor het Goede DOEL
De kaarten meter stond afgelopen zaterdag op € 123.357,-. Er zijn nu nog 12 wedstrijden te gaan en dan is het eindbedrag van de rode en gele kaarten bekend. Op 9 juli hoopt SOS-Kinderdorpen de bouw van zes nieuwe dorpen te kunnen realiseren mede met het geldbedrag uit de strafpot, dus overgebleven landen, u weet wat u te doen staat…
KuitenlandersMarco was vol lof over zijn nog jonge ploeg, en ziet mogelijkheden over 2 jaar. vd Sar verwoorde het het beste, dat niet de beste, maar slimste ploeg gewonnen had.
Drogisterijketen DA heeft intussen gelukkig voldoende homeopatische antidepressiva op voorraad, maar of dat écht helpt tegen een enorme kater, moeten we afwachten.
Wie ook balen, de handelaren in Oranje-prullaria, want als Nederland de halve of hele finale had bereikt was er nog veel meer verkocht.
Zo ook importeur Winny Bogers van Euro Promo Textile in Breda,
hij had na Oranjes zege op Ivoorkust duizenden shirts besteld in China met de tekst Oranje kampioen. Die komen binnenkort aan. Helaas.
En wat te denken van al die oranje producten in de supermarkten.
Wie wil er nu nog oranje vla of krieltjes op zijn bord? Petra van Harten van aardappelproducent Cêlavita is eigenwijs in deze.
Zij verwacht dat de verkoop van de krieken gewoon doorgaat.
,,Tot aan de dag van de finale hebben we de krieltjes in ons assortiment.’’
De uitschakeling heeft waarschijnlijk alleen een positieve invloed op de vakantiereizen.
Net als 2 jaar geleden, volgens Will vd Hoogen van D-Reizen.
Toen we ook door Portugal werden verslagen tijdens het EK, nam zijn omzet in de eerste week na uitschakeling toe met twintig procent. Over procenten gesproken, hier wat statische zaken:
Op papier alles in orde!
Hoe dan ook: Op naar het EK van 2008!

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello