We hebben de ene ramp nog niet achter de rug of de volgende presenteert zich al.
We weten inmiddels niet beter, en houden op allerlei manieren rekening met mogelijke doelwitten, mens of instituut.
Alleen de laatste tijd bemoeid de natuur zich er ook mee, en wel op een hele macabere manier.
Daar waar de christelijke feestdagen bedoeld zijn voor feest, en voor sommigen het stilstaan bij een gebeurtenis, zijn het momenteel zo lijkt het onheilsbodes.
Wat te zeggen van: 2e Kerstdag – de Tsunami. 2e Paasdag – de Aardbeving in Sumatra.
Er staan nog wat feestdagen voor de deur, waaronder 2e Pinksterdag ik weet niet hoe het met jullie is, maar ik kom die dag voorzichtig uit mijn bed, en doe mijn ding, waaronder de TV aan met het laatste (Teletekst) nieuws, en ik hoop toch zo dat het een fijne dag wordt vooriedereen, en dat we niet te maken hebben met de …..

Toorn van iets of iemand….

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello