Zaterdag vertrokken Marlies, Henk en ik richting het Scheveningse, na de in 2005 geslaagde reünie was het weer eens tijd om met elkaar te kletsen, roddelen en anderzijds van gedachten te wisselen.
Nadat we onze kamers (in mijn geval de bezemkast!) hadden geïnspecteerd bij Hotel Mimosa gingen we, intussen versterkt door Paul met zijn zus, richting het Kürhuis, waar we plaats namen bij de Italiaan.
Na de koffie ging het al snel over in bier, tja het wachten was op Victor, Maartje en Sjaak…
De zon brak zowaar door en het plein werd opgeleukt door menig koppel dat daar overnachte, omdat men elkaar het ja-woord had gegeven.ID kaart Nicole

We gingen op weg, en de immer oplettende Paul maakte mij opmerkzaam op een IDkaart die iemand verloren was, na inspectie bleek deze van ene Nicole te zijn, en ik heb dan ook tijdens de tocht naar strandtent Lekker menig keer haar naam gescandeerd, en Sjaak stond mij bij met zijn mobiel.
Dit blijkt nu achteraf voor niets te zijn geweest, want ze was gelijk na het verlies huiswaarts gekeerd, want ja, intussen heeft ze hem al weer opgehaald, het bleek kinderachtig simpel haar naam en 06 te achterhalen, en ze bleek recht tegenover mij te werken bij het LUMC in Leiden, idd, toeval bestaat niet!
Besloten feest DatapointBij de aankomst in de strandtent bleek al direct dat de zgn tijdsmachine al in werking was gezet, want zodra we samenzijn is het net of we nooit gestopt zijn.
We lijken echt alles nog van elkaar te weten, en enkelen onder ons zijn zelfs geen dag ouder geworden 😉
Dit kan natuurlijk ook te maken hebben gehad met de mate van inzet toen, nadien…
Sjaak Paul en Leo

Jammer wel dat een aantal er niet waren, die ik persoonlijk had willen huggen, zoals bv Ceciel, die mij in mij doorstart heeft geholpen, alhoewel het wellicht weinig lijkt in haar ogen, was het wel een warme deken, zoals meerdere mij polsten voor en tijdens de reünie, dank allen, ik ben inmiddels al weer even lekker aan het werk!
Helaas bleek wel dat onze Yank Paul eind juni wéér zonder werk komt tezitten, vanuit hier nogmaals, Sterkte Paul, met zoeken, een veelzijdig programmeur als jij moet gewoon wat kunnen vinden!
Madelon en LeoIk heb voor mijn doen heel weinig gegeten, maar daarentegen ontzettend genoten van de vele gesprekken tov 4 jaar geleden!
Zoals gezegd, het was weer bere gezellig, iedereen had nog de charmes/streken en aparte trekjes die ze toen ook hadden.
Maar zoals bij alles moeten zaken eindigen, alleen hadden we niet voorzien dat het met zoveel geweld gepaard zou gaan.
Etende DamesVanaf een uur of 1 begon het (voor de 2e keer intussen al) te storten van de regen, met, dat moet ik nageven, een prachtige lichtshow aan de horizon, bedankt nog Ben! 😉
Hierdoor konden we helaas nog maar 1 consumptie nuttigen in het café naast ons hotel, maar goed, we waren dan ook op de meeste ongemakkelijke plaatsen redelijk nat!
Om 02.30 legden wij onze vermoeide hoofden neer, maar ik kon de slaap nog lang niet vatten, ach, hebben Henk en Marlies mij in ieder geval niet horen snurken moet je maar denken 😉
Behoorlijk vermoeid stond ik op om 09.15 en moest mijn kamer uit om te douchen, gelukkig kwam ik er net voor het inzepen achter dat er nog maar een piesstraaltje uit de douche kwam, anders was ik nu nog aan het afspoelen 😉
Het ontbijt was absoluut volledig, en lekker, en na een half uurtje was ik weer het ventje.
We namen afscheid van Paul en Vic en Maartje, en gingen weer huiswaarts met het OV, ik kon met Marlies op korting meereizen, fijn gevoel toch weer gereden te worden, heerlijk relaxed!
Iedereen van de DP’rs die dit leest, dank voor een heerlijk gezellige avond, en comité, bedankt voor het organiseren, en Henk en Lies dat ik met ze mee kon reizen!
En zoals Jacques Elvader riep (die ik weer veel te kort heb gesproken) tot over 3 jaar allen!

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello