Zondag, een dag om even achter de PC de zaken te ordenen.
Dit keer was Mijn afbeeldingen aan de beurt, waar ik veel te veel van heb, en daar liep ik tegen afbeeldingen aan die ik lang geleden van dia’s had ingescanned.
De meesten zijn van helaas te slechte kwaliteit, maar af en toe zitten er tussen, die wellicht omwille van de schoonheid bewaard bleven.
En ineens kan je het allemaal weer voor de geest halen, het waarom en waardoor het allemaal begonnen is.
Deze foto’s zijn van onze eerste vakantie samen naar Fuengirola, waar we vrinden onmoet en gemaakt hebben.Een onbezorge tijd, alhoewel je toen al waakzaam moest zijn voor de lokale Don Juans, en de drugs die daar toen al verhandeld werden.

Maar ja geef ze eens ongelijk als je deze prenten zo ziet, toch? Het was vnl een strand vakantie, en een uitje naar Tivoli. Dit pretpark was mooi, maar helaas tijdens ons bezoek was het merendeel dicht, wel lullig omdat het enige uitstapje was!
Het is toen en eigenlijk al een jaar daarvoor dat onze liefde voor dit land is ontstaan. We herinneren ons nog het afscheid als gisteren op het terras waar we met een stelletje uit Peru zaten te kletsen.
Zij traden daar iedere avond op met vooral 1 prachtig nummer dat zij ook voor ons zongen op de laatste avond, en binnenkort mogen we weer naar Spanje toe, om weer wat schoonheid te tanken zeg maar…;)
Intussen hebben we er andere vrinden bij gemaakt en zullen we ons weer zuidelijk van Barcelona verschansen in Vilanova i la Geltrú, om daarna als het even kan samen een weekeinde naar Pineda de Mar te verkassen om zoveel mogelijk vrinden van de famile Estol weer te zien! Het aftellen is weer begonnen!

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello