Vandaag moesten we naar Leiden om voor een bepaald persoon, een bepaald cadeau, voor bepaalde omstandigheden aan te schaffen, sorry, duidelijker kan niet, ze leest mogelijk mee!

Hiervoor moesten we naar Leiden, dus eigenlijk een stukje memory-lane, want om gratis, maar zeker ook veilig en goed te parkeren heb ik de auto vlak bij mijn voormalig werkgever geparkeerd.
Omdat we er langs moesten zijn we ook nog even bij het glazen huis langs geweest, maar eigenlijk moet je het hebben over de Serious Request invasie.

Mensen nog aan toe, we hadden het op TV gezien, de opbouw etc, maar wat een entourage, eettenten, merchandise, apparatuur wagens, wat een kermis zeg!
Het was eigenlijk te druk om fatsoenlijk iets te zien, maar het was wel indrukwekkend.
Alleen dat rondhangen en maar naar binnen kijken, nou nee, het was net aapies kijken, dus vlot doorgewandeld, we hadden nog 2 km voor de boeg.
De lunch hebben we ‘genoten’ bij de big Mc, was ook weer héél lang geleden.
We zijn uiteindelijk geslaagd voor de …. en er was zowaar ook nog tijd om even bij mijn favoriete oud collega Jørgen langs te gaan, we hadden mekaar al weer even niet gezien.
Al met al een vruchtbare dag, als je tussendoor hoort dat Maureen haar rijbewijs heeft gehaald, en ondergetekende binnenkort een 1e gesprek heeft bij een potentiële  nieuwe werkgever, dat geeft de burger weer moed en hoop!

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello