Jazeker, het is die dag van het jaar weer, wanneer Sinterklaas vanuit Turkije de boot pakt, even langs Spanje gaat om wat Pieten te ronselen op de Ramblas in Barcelona, om daarna gelijk door te steken naar Nederland.
Off all places, want hij had net zo goed een ander land kunnen pakken, toch?
Om hem dan niet helemaal voor niks te laten komen regelen wij feestelijke bijeenkomsten voor hem en zijn makkers, en maken we vooral veel surprises en gedichten.
Zo heeft Leander zijn school ook gedacht, en ik sta daar volledig achter, echter hij vindt het niets meer, en dan valt de eer te beurt aan Pa en Ma, met dien verstande dat Linda het meeste werk heeft verzet.

De keuze van zijn klasgenoot Daryl viel op Red Bull, een Sportblad en nog wat snoepzaken, dit heeft Linda vakkundig in 3 grote rollen verborgen die we dan samen weer hebben uitgevoerd als, jawel, Red Bull blikken.
Wat zal die gozert verrast opkijken dat hij Red Bull in deze Red Bull rollen heeft 😉
Maar het blijft leuk om mensen te verrassen, zo hebben mijn collega en ik voor de meesten in onze directe nabijheid 3 taai taai popjes in een cuphouder gedaan met een klein gedichtje, opdat we eindelijk eens die voorraad plastic bekers op kunnen maken ipv weggooien.
En dan zwaaien we vooral vrij snel daarna die beste man weer terug naar het Mediteraanse, opdat die gozert van de Noordpool geen ruzie met hem krijgt.
Het is dan dat wij pas echt er tegenaan gaan, want dan is het (vooral) kleine cadeautjes zoeken voor de ander, en het licht optuigen en de kerstboom aan, of was het nu andersom?

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello