Spido is voornemens het aanbod aan te passen om zo gedurende een complete dag of weekend mensen een volledig dagprogramma aan te beiden, waarvan de rondvaarten die men nu maakt  dan een (vast) onderdeel wordt.
Annie Gruisen, directeur van de Spido laat weten dat de Spido prima draait, met een constante rond de 400.000 passagiers per jaar, maar dit is wel wat haar voor ogen staat als he tom de toekomst van de Spido gaat.
Cruising!

De groei zit hem nu vnl in speciale rondvaarten voor bedrijven en groepen mensen, maar men wil meer.

                                         Cruising!
Ook denkt zij dat de onderlinge samenwerking tussen attracties veel beter kan. Ondernemers focussen zich veel meer op eigen zaken, ipv bundeling, en missen zo de boot.
Momenteel is er een culinaire wandeltocht, die boek je bij de Spido, waarna je een platte- grond krijgt voor een wandeling door het Scheepvaart kwartier. Aldaar kan je tussenstops maken, omderweg genietend van een Espresso, Italiaanse hapjes, taart of bonbons, dit alles bij de ondernemers in het Scheepvaartkwartier.
Volgens Gruisen verdient het Scheepvaartkwartier meer aandacht, krachten bundelen dus, en niet in elkaars vaarwater zitten.
Het idee komt voort uit de bezoekers zelf, zij willen kunnen kiezen, en niet vastzitten aan een vast programma met steeds dezelfde
‘koppen’ om je heen, zoals je dat bv op een cruise hebt.

Zo heb je dus de Spido om de zaak van te voren te regelen, maar ben je heel felxibel in wat je er bi jgaat doen, toppertje!

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello