Vanmorgen zag ik dan eindelijk, na vele maanden (18 dus) de verlossende gele borden, opening A12 P.
Camiel EurlingsDeze waren bedoeld voor de hotemetoten die uitgenodigd waren om samen met Camiel Eurlings in een tent de stroken te openen.
Ik kan als het goed is dus morgenvroeg probleemloos invoegen, enerzijds omdat dan vrijwel iedereen, zoals te doen gebruikelijk in Nederland, dan op de uiterst linkse baan rijd, en omdat er dus nu 3 banen zijn van knooppunt Gouwe tot Zoetermeer.
Vanavond al kon ik vanaf de A4 zien dat er op de A12 geen file stond!
A12 spitsstrokenNatuurlijk ook even, als kennismaking, een stuk(je) op de spitsstrook gereden, dat ging perfect, want de meeste chauffeurs waren nog dermate gewend aan de pijl naar rechts, dat ze daar automatistisch een baantje opschoven!
Ondanks het intussen reguliere oponthoud in Leiden op en richting de Churchilllaan, was ik in 45 minuten thuis, kijk zo hoort het!
Camiel bedankt, je hebt je best gedaan, nu maar achterover hangen, en besteed je tijd aan andere zaken dan rekeningrijden.
En voor mij is het Spitsmijden dan weer voorbij, geen € 4 per dag meer, maar daarvoor in de plaats dus hopelijk wel minder files…

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello