Neen, geen muziek, maar bedoeld als mijn eigen zgn Hemelvaart.
Alhoewel het ‘geweld’ zich meer bij de grond afspeelt, wordt het toch een beetje onze ’trap’ binnen de ‘vestingsmuren’.

Morgen maak ik een begin met het slopen van ons Flagstone pad, wat ons vele jaren heeft helpen verplaatsen binnen de tuin.
Ooit aangeschaft in Waddinxveen ging het spul nu wel erg verkrummelen, en moet het dus nodig vervangen.
Het zal redelijk wat slaanwerk worden, maar de metsellaag er onder valt reuze mee heb ik gezien.
Zaterdag wordt het gehele pad vervangen door ijsselsteentjes, die je hieronder ziet staan.

Eigenlijk had dit verleden week al moeten gebeuren, maar de boys die het komen leggen hadden de afspraak verkeerd ingepland, alhoewel ze vol houden dat het wel juist was, ach, het gebeurd nu iig zaterdag.
Hierdoor heb ik wel honderden stenen moeten verplaatsen van buiten naar binnen de tuin, waardoor ik weer herinnerd word aan het feit dat ik rugspieren en hamstrings bezit, afijn das ook over nu, vanaf morgen de knieën 😉
Het is dan ook met een beetje pijn in mijn hart dat ik afscheid neem van dit zelf aangelegd pad, vernieuwing, het is niet te stoppen…

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello