Gisteren was het klusdag, zo moest er een nieuwe vaatwasser geplaatst en uit de boom grote tak verwijderd.
Aangezien dit wat moeilijk is in je eentje had ik de hulp ingeroepen van mijn beste vrind Rob.
Siemens Vaatwasser SN65M030EUHet ontmantelen van de plinten en machine verliep wonderbaarlijk vlot, de draaipoten konden gelukkig voldoende ingedraaid om hem onder het aanrechtblad vandaan te halen.
Zoals altijd heb je dan te maken met een veel te drukke tekening waar we ons eerst samen over gebogen hebben.
Als doorgewinterde klusser houd je natuurlijk spullen (schroeven) over, en staat onze Siemens SN65M030EU inmiddels rotsvast, lekvrij en heerlijk stil, met maar 48db energielabel AAA, en dankzij de MM actie ‘zonder BTW’, € 470 incl bezorging, een juweeltje!

Dit alles nam toch aardig wat tijd in beslag, en einde middag was de boom aan de beurt.Daniël kwam meehelpen, maar goed ook, want het was een flink zware klus zo zou blijken.Met 2 touwen aan weerszijden van de boom, en Rob met de kettingzaag op de trap en in de boom begonnen we.Boom KappenWe hadden het perfect uitgedacht, hoe de tak moest komen te vallen, en dat deed hij ook, maar iets sneller en met meer geweld dan voorzien.
Achteraf bleek de tak véél te zwaar voor Daniël en werd zijn hand behoorlijk toegetakeld door het acryl touw, zijn hand was behoorlijk geschaafd.
Zie hiernaast maar, alsof er een boom naast staat!
Al met al ziet de boom er nu veel beter (uitgebalanceerd) uit, en hebben we meer licht in de tuin, en dus ook in huis!
Rob jongen, hartstikke bedankt weer voor de tomeloze inzet!

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello