Zat ik vandaag DECT (draadloos binnenshuis) toestellen te zoeken voor de zaak, loop ik per ongeluk tegen een artikel aan over straling van draadloze zaken, zoals telefoon, netwerk, UMTS en andere masten, wat blijkt, die krengen zenden meer ‘rotzooi’ uit dan ik voor mogelijk hield.
Zo bezorg je niet alleen jezelf, maar ook je buren (tot 50 meter en meer) milieuziekten!
Een paar problemen waar je lichamelijk last van kan krijgen:
Hoofdpijn, vermoeidheid, slapeloosheid, slecht zien, oorsuizingen, onregelmatige suikerspiegels, hartritmestoornissen, maag- en darmklachten, pijn in gewrichten, vreemde trillingen in de benen, het ‘wegslaan’ van een been, kortom alles wat ook in het Freiburger Appel vermeld staat.
Erectiestoornissen en steriliteit horen daar ook bij.Als ik dit alles zo lees, ben ik blij dat ik voor deze draadloze gekte aan kinderen ben begonnen.
Zo heeft stralen van geluk ineens een volslagen verkeerde betekenis gekregen, per slot van rekening zijn alleen degene die geen draadloze apparatuur hebben, of daar in de buurt wonen, echt stralend blij.
Tijd voor groene data door de stopcontacten dacht ik zo, ik zat de nieuwe (veel snellere) 802.11N norm af te wachten, maar vraag me af of ik dit nog wel wil.
Waar is die tijd toch gebleven waar we met een draadje en 2 blikken prima communicatie hadden…

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello