Normaal gesproken blog ik niet over het werk, maar hier moet meer aandacht aan besteed!

Ja het was er vandaag echt een dag voor, de ICT beheerder in het zonnetje zetten! De al weer 9e:
System Administrator Appreciation Day
wordt traditioneel altijd de laatste vrijdag in juli gevierd, iedereen gelendheid gevend de systeem- netwerk- of applicatiebeheerder in het zonnetje te zetten.
Virtueel is mij dit dan ook vandaag, pak ‘m beet 3 keer overkomen, maar ik moest er wel zelf voor naar buiten, om een sigaretje te roken, uit eigen koker met + 30˚C!
De bedenker Ted Kekatos kwam op het idee naar aanleiding van een advertentie vanHewlett Packard, waarin een systeembeheerder werd overladen metgeschenken vanwege de HP-printers die hij had geïnstalleerd.
Verdulleme, dat heb ik kort geleden ook samen met mijn collega gedaan, maar ja, het is dan ook al sinds 2000 dat deze dag ongemerkt bij eenieder voorbij gaat, leiding en anderen, misschien moest ik dan maar voor een baan als sectretaresse gaan? 😉

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello