Vanavond overkwam het me wederom, telefoon, een dame namens een bepaalde uitvaart verzorger. Allereerst schrok ik even, maar luttele seconden later besefte ik me dat ik van doen had met een telewerkende dame! Niet weer hè dacht ik, en vroeg haar direct weer waar zij ons geheime telefoonnummer vandaan had.
"U heeft onlangs aan een enquette meegedaan", was haar antwoord.Zou best kunnen maar bij dit soort enquettes, van naar mijn mening altijd goed bedoelende bedrijven, laat ik nooit mijn telefoonnummer achter.
Toen schakelde ze over op een andere mogelijkheid, "U heeft onlangs meegedaan aan een prijsvraag, en heeft daar uw telefoonnummer achter gelaten".
Juist ja, dat zou zomaar kunnen, maar niet door mij, ik denk dan ook dat ik dadelijk weer eens 2 opvoedkundige gesprekken moet gaan voeren thuis, ik denk dat de heren werkelijk denken dat ze op deze manier wat kunnen winnen.
Het moet toch echt niet gekker worden, geheim nummer, Infofilter, nagenoeg nergens aan mee doen, ga dat nageslacht van mij aan de haal, en blijkt dat die nummers op sites waar je zogenaamd wat kan winnen domweg je nummer door te spelen naar bv uitvaartverzorgers, het is je reinste informatieschennis!
Het lijkt haast een onmogelijke opgave, maar ik blijf strijden voor de privacy! u bent wederom gewaarschuwd!

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello