Vandaag werd mij de mogelijkheid gegeven Feyenoord – Willem 3 mee te maken.

En ik hoor je het zeggen, die gozert is al een tijdje niet naar die Bak in het Zuiden geweest, want het is Willem 2, nou ech nie, die waren thuisgebleven, en ze hadden de amateurs gestuurd.

Man man, wat een pot, alsof ze het fust aan het opruimen waren, zeker de 1e helft vrijwel niet de intentie om ook maar iets aanvallends te ondernemen.
Ze hadden het moeilijk, getuige dit plaatje, hand in hand kameraden…

Feyenoord zelf had ook zeker niet de inspiratie, veel te laag baltempo, weinig fantasie, en nog erger, sommige middenvelders ontging absoluut het vele wegsprinten bij de tegenstander.

Maar dan kan het zomaar ineens gebeuren, vlak voor de 16 gaven ze zo maar 2 driehoekjes, en omdat het zo snel achter elkaar ging was er naar mijn stellige overtuiging zelfs sprake van een zeshoekje!

Maar goed, ere wie ere toekomt, enkele doelpunten waren uitgespeelde kansen, maar dat lag meer aan het futloze en dom verdedigen van Willem 3.

Het wordt wat aangaat tijd dat enkele spelers uit hun schulp kruipen en eens proberen een verdediger voorbij te gaan ipv dat eeuwige rug toe keren en terug spelen.

Het lijkt nu alsof ik me niet vermaakt heb, maar dat is niet waar hoor, ben gewoon heel kritisch als het om mijn ploegie gaat, sommige moeten eens een schop tegen hun luie reet hebben.
En dat riepen er ook een aantal vanuit het vak.
Uiteindelijk werden we wel getrakteerd op 4 goals in de 2e helft, waar we vanaf PP prachtig zicht op hadden!
Lullig dat Maureen haar buurman een BBQ had, maar hierdoor kon ondergetekende weer eens lekker LIVE voetbal, het was alles bij elkaar een heerlijk middagje, bedankt Posse(rs) van Oud-Beijerland 😉

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello