Vandaag moest Linda weer met Tommy naar de dierenarts met wat op het eerste gezicht weer op een allergische reactie leek. De dierenarts kwam echter met een compleet andere en onverwachte diagnose, Tommy heeft een tumortje op zijn hoofd. Het gaat hier om een oude wond, restant waarvan wij dachten dat het een wondje was van een allergische reactie. Morgen wordt hij al geopereerd, de ziel, en wat ze wegsnijden wordt opgestuurd naar de pathaloog.
Daaruit zal pas blijken of het goed- of kwaardaardig is, alleen dit kijken al kost โ‚ฌ 80, de nota van de dierenarts krijgen we nog te horen!
Ach ja, het blijft toch je kind hรจ?

Intussen is hij weer terug van weg geweest, absoluut groggy (hij ging net nog heel voorzichtig van het bed) hersteld hij nu, hij zat al bij de dierenarts met zijn nagels aan de wond, dus heeft hij een kapje om, de zielepoot, hij loopt voortdurend tegen dingen aan, omdat hij het totaal niet beseft dat het er zit.
Alhoewel, wij zijn ook een beetje zielig zijnde โ‚ฌ 245 lichter ๐Ÿ™

Het blijft een koddig gezicht hem zo te zien stuntelen, het strikje (om de boel op zijn plaats te houden) maakt de boel wel af hรจ?

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello