Gisteren kreeg ik bericht van TomTom, de verkeersinfo test die ik al maanden voor hen doe stopt eind deze maand.
Ik heb de laatste 3 maanden netjes gerapporteerd wat mijn bevindingen waren, zoals het (vind ik) een Beta tester betaamd.
Alhoewel ik niets naar de buitenwereld wereldkundig mocht maken, kan ik nu wel concluderen dat het een goed systeem is, maar zoals altijd met dit soort zaken staat er ook Beta software op, die zoals het Beta software betaamd, er ook ineens mee op kan houden.
Ik weet dan ook de reset procedures uit mijn hoofd, en ook hoe ik vlot weer mijn instellingen terug kan zetten, opdat ik niet alles weer naar mijn hand moet zetten.
Gedurende deze periode heb ik via de e-mail met een aantal mensen redelijk nauw contact gehad, en ook voorzichtig geïnformeerd naar het leven (van de TomTOM 915) na de testperiode.
Helaas was een trip en rondleiding niet mogelijk, omdat dat net had plaatsgevonden, wellicht later.
Nu blijkt dat ze ons testers tegemoet gaan komen met een ruil, de 915 nemen ze in, en daarvoor in de plaats krijgen we een TomTom ONE XL HD, met 1 jaar gratis file/verkeersinformatie.
Ze zijn er dus nog wel, bedrijven die weten hoe het moet, vandaar dan ook dit artikeltje en positieve mond op mond hierna! Chapeau TOMTOM!

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello