Morgen zou dan de grote dag moeten zijn, ik krijg dan een monteur langs die mijn Internet aansluiting moet ontsluiten.
Omdat ik heb gekozen voor variant 60Mb download en 6Mb upload, de upload snelheid meer voor mij zelf en download snelheid voor mijn zoons die TV via Internet willen gaan kijken.
Maar of ik hier nu echt goed aan heb gedaan?
Ik heb al eerder UPC gevraagd waarom zij een bepaalde storing niet op hun webpagina hadden gezet, het antwoord was toen dat de storing niet ‘groot’ genoeg was, maar net wat je groot noemt, groot gedeelte van Rotterdam, gedurende de volledige avond!

Het begon begin verleden week toen ik het 3 in 1 pakket (van alle varianten de duurste, en de goedkoopste ‘gratis’) bestelde, zoals gevraagd via de telefoon, want via de website duurt (veel) langer, zo liet men mij weten.
Ik had het gehele pakket binnen een paar dagen binnen, tot dusverre behoorlijk vlot dus.

Omdat ik alleen de digitale TV Mediabox mocht installeren heb ik dat rustig met Rob gedaan, voor de zekerheid, want hij had dat bij hem zelf ook al gedaan.
Alles liep binnen de geschatte tijd, en na het beloofde kwartier hadden we ontvangst.
Alles uitgeprobeerd, maar helaas, UPC on demand en Uitzending gemist weigerden dienst, geen nood, gewoon maandag even bellen toch?
UPC Mediabox testDe man die ik te spreken kreeg zei dat dit nog wel eens aan een versterker kon liggen, de versterker zou dan geen retoursignaal kunnen sturen, klonk heel plausibel.
s’Avonds echter bleek dat hij het zonder versterker ook niet deed, dus maar weer even gebeld, en wat bleek; er was al even een storing in de regio Rotterdam met UPC on demand en Uitzending gemist.
Op de vraag waarom dit dan niet te lezen was op www.Upc.nl: "Ja, meneer we weten nog niet precies wat de storing is", pardon?
Zo kan ik het ook, als je het niet weet, gewoon niet vermelden, waardoor iedereen denkt dat alles goed is, thuis gaat zitten klooien, en met z’n allen voor € 0,15 per minuut de wachtrij inklimt, kassa!
En toen werd het stil bij UPC, mijn 1e vraag/klacht staat nu al 11 dagen uit, met een reactie dat mijn mail is doorgestuurd, naar de prullenbak dan toch zeker?
Antwoorden op dit bericht is ook nutteloos, want je mag ze niet direct e-mail sturen, ook niet echt van deze tijd, om iedere keer een formulier in te moeten vullen op de site.
De kracht van e-amil is juist dat je steeds een reactie op reactie kunt sturen, vreselijk zonde al dat kopieer en plakwerk.

UPC Mediabox fout

Mijn onbeantwoorde email en die van pas geleden bestaan intussen uit;

– Waarom werkt bijna na een week nog steeds mijn UPC on demand en Uitzending gemist niet?
– Waarom weigeren jullie dit soort storingen op de website te zetten?
– Sinds mijn producten geactiveerd zijn op mijn Upc krijg ik alleen maar time-outs op de Provisioning.Upc.nl server, ik kan dus mijn email instellingen niet aanpassen.
– Waarom krijg ik 3 maanden Sport1 met Eredivisie voetbal op het moment dat de Eredivisie stil ligt, en krijg ik geen antwoorden op de door mij voorgestelde alternatieven?

En waarom staan er in de veelgestelde vragen geen voorbeelden aangaande dit soort zaken?
Morgen neem ik afhankelijk van de installatie een beslissing of ik mij ga beroepen op mijn 7 dagen bedenktijd, want tot dusverre wordt ik hier echt niet warm van, digitaal of analoog.
Wordt vervolgd!

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello