Ik heb hier al vaker de nodige keren van leer getrokken over bepaalde leveranciers.
Binnenhalen en contracten afsluiten is hedentendage met één klik van de muis geregeld, maar stoppen of afsluiten vergt brieven, (dure) telefoontjes en andere ergenissen.
Wat dat aangaat zou ik daarvoor een aparte Blog in het leven kunnen roepen, wat nu te denken van een bericht dat ik gisteren ontving van de OV-Chipkaart, nadat ik ze wilde laten weten dat hun website nagenoeg plat lag;

Geachte heer of mevrouw,
Om onze dienstverlening verder te optimaliseren is ons e-mailadres komen te vervallen. Daardoor kan uw e-mail niet meer in behandeling worden genomen.

Maar dat de aanhouder (lees; iemand met veel tijd) 'wint' blijkt ook nog steeds, wat ook wel wil helpen is (via via) weten hoe je op een andere manier geholpen kan worden, zo dus ook bij UPC.
Ik was het al een tijdje zat, dat er niet naar me geluisterd werd, en kwam op een gegeven moment achter dat er op het forum van UPC ook medewerkers van UPC zelf zaten.
Zoals je op deze pagina op het forum kunt lezen zijn dit op dit moment: Jordy-upc, Jezper-upc,Wassily-upc, Nesta-upc, , Ryan-upc en Pieter-upc.
Ik kreeg te maken met Jordy, en ik moet zeggen, chappo!
Hij belde, hoorde alles aan, en moest ook concluderen dat dit allemaal niet kon.
Twee dagen later belde hij terug met het voorstel, "U heeft een 3 in 1 abonnement, wij denken er n.l. aan eea te crediteren", maar ik heb 4 in 1 liet ik hem weten.
"Aha, geen probleem ik zie het, ik wil u voorstellen een gehele maand het abonnement te crediteren!".
Ik was natuurlijk perplex, dit had ik nog niet eerder meegemaakt, maar we waren er natuurlijk nog niet.
Tot ik een paar dagen geleden een berichtje kreeg dat mijn nieuwe factuur klaar stond, van….€ 0,84!
Perfect UPC, ook telefoon naar UPC was geschrapt, HET KAN DUS WEL!
Ideaal nieuwjaarsgeschenk, voor toch wel mindere tijden….

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello