Zoals jullie weten ben ik nu al weer een paar weken over op UPC.
Dit ging absoluut niet zonder slag of stoot, en is eigenlijk ook nog niet geheel opgelost.
Volgende week Zaterdag zou On Demand en een paar andere digitale diensten het weer moeten doen, want na meerdere keren bellen en het gegeven dat er op 2 vrijdagen een storing in Rotterdam zou zijn denkt men nu net als ik dat de stream niet goed werkt, dus mogelijk een nieuwe Mediabox!
De telefoon moet nog geporteerd van KPN naar UPC, dit zou ook spoedig gebeuren, ondanks goed tegenwerken van HetNet/KPN!
Zo langzamerhand komen de voordelen er dus uit, zo ga ik eerst even de 09xx en 06 nummers laten blokkeren, betaal ik vast geen gesprekskosten meer, want dat bellen alleen die 2 apen van me, mobiel naar mobiel is veel goedkoper!
UPC logoMaar het mooiste komt nog;
Bel ik vandaag om mijn abonnement naar beneden bij te stellen omdat Fiber Power 60Mb ineens € 20 goedkoper is geworden, blijk ik de kleine lettertjes niet volledig te hebben begrepen.
Je mag 1 keer in de 3 maanden je abonnement naar beneden bijstellen (waarna je trouwens opnieuw een jaarcontract hebt !), maar dan moet je er wel al 3 maanden bij zitten, domper dacht ik.
Maar wat bleek, als ik mijn abonnement naar boven bij stel, dus naar 90Mb en bij bellen, Europees erbij neem voor € 0,10 p/m, dan betaal ik per maand € 20 minder!
Kassa! Na de vele telefoontjes naar de technische dienst, en nog niets verder zijn (toegegeven, het gaat over een week opgelost worden), helpt de afdeling Verkoop mij in 1 keer, met goede raad en € 20 minder per maand.
Het kan dus wel hè….

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello