Boze Wolk

Zon wind en hagel waren vandaag de ingrediënten, de dag na dat ik 48 jaar geleden geboren ben.
Gisterenmiddag en avond hebben we het met de familie en kenissen gevierd, in een lekker compact en overzichtelijke groep.
Op deze manier kan je dan ook iedereen de volledige aandacht geven, en tot echte gesprekken komen, niet dat rif raf.
Zoals vrijwel elk jaar zat ik als snel in het gerstennat, en de wijn, mijn favorieten!
Voor de voordeur, op de tafel en achterin de tuin had Linda ook nog viooltjes geplant ter ere van mijn geboortedagsviering.
Toen we vanmiddag gingen wandelen was het net lente, onderweg moesten we schuilen voor een beetje hagel, en net door de felle zon heen een korte hevige hagelbui, maar dat interreseert mij niet meer, want we gaan zo saampjes lekker in Nieuwerkerk eten, yes!
Leander is met 2 vrinden en vrindinnen in Tropicana en Daan gaat bij Caitlin eten, mooizo!
Oja, vergat ik toch nog bijna mijn mooie Muzikale Kaars te noemen die ik van Linda heb gehad, deze speelt als je hem aansteekt Happy Birthay!
Tijdens het gezellig samenzijn hebben we ook de datum geprikt voor het voorbereidende werk voor de nieuwe schutting, op 9 april komen Rob en Peter helpen, en de 10e wordt hij geplaatst, lekker ruim voor Linda haar verjaardag!

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello