Vanmiddag er op uit geweest om stenen te bestellen voor het zitgedeelte achterin de tuin.
Zoals te doen gebruikelijk gingen we naar ons adresje in Zevenhuizen, vlak tegen Waddinxveen aan.
Na wat wikken en wegen viel onze blik op een 2e hands partijtje, dat precies voldoende bleek te zijn, nl 4 vierkante meter, incl wat pallisades voor maar € 60!
Maar het mooiste moest nog komen, want op de terugweg reden we langs Opa Freek (ja zo heet die zaak nou eenmaal) en zag ik een fikse stapel regentonnen!
Laat ik dat nou toevallig al wat jaartjes willen, dus geen neppert, maar een echte, met een heuse vacuumtrekkende pomp er op.
Ik was dermate verrukt, dat ik hem gelijk ingeladen heb, alleen ben ik de helft van het verhaal al weer kwijt van Opa. Binnenkort weer even langs rijden voor wat nazorg, want hoe ik dat water er nu in moest krijgen.

Naja, maakt niet uit, het is en blijft een plaatje, toch?


Even een kleine toevoeging is hier wel op zijn plaats, want Opa Freek heeft mij ‘ontdekt’, en ik kreeg door dat (anders dan in de reacties te lezen) een halve ton € 20 is, een hele € 34,85, en een volledig gemonteerde met pomp, aanzuigbuis en messingterugslagklep nu € 95, dankzij een actie van de pompleverancier.Laat die leverancier nu in Duitsland zitten, hé Opa, ze proberen toch niet met het komende EK ons van alle kanten om te kopen hè? 😉

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello