Gisteren moesten Linda en ik er op uit voor een bril en lenzen.
Eigenlijk tob ik al een tijdje met mijn 2 brilletjes die je bij de betere drogist of € 2 shop kunt kopen, het zijn dan ook meer vergrootglazen dan brillen.
Omdat Linda al vele jaren naar volle tevredenheid bij "van Het Huis" haar lenzen koopt en regelmatig controle heeft zijn we daar ook maar begonnen.
Linda mocht eerst, omdat zij met haar lenzen wat kleine problemen kreeg met lezen, vooral s’avonds als het licht wat minder is.
Het bleek nadat men onze ogen had gemeten dat we allebei achteruit waren gegaan.
Linda moet derhalve op multifocale lenzen over, en ook ik moet een multifocale bril, dit weer vanwege het feit dat ik dagelijks achter een computerscherm zit.
Het was toen dat het begrip ‘van het Huis’ voor ons een compleet nieuwe betekenis kreeg, want Linda haar lenzen gaan rond de € 500 kosten, en mijn bril rond de
€ 700, dat is inderdaad behoorlijk multi 😉

Omwille van het comfort en uiterlijk is mijn keuze gevallen op een Bvlgari, een middenklasser.
Linda had ook nog eens begin dit jaar, toen ze nog prima kon lezen met haar lenzen, al nieuwe gehad, dus dat is ook nog eens behoorlijk multi!
We zijn dan ook blij dat de belastingdienst ons dit jaar voor het laatst nog tegemoet komt, zo krijgen we ongeveer in ieder geval de helft terug, en kunnen ook nog eenmalig € 821 chronisch ziektenforfait opvoeren.
Alhoewel we dan toch nog een gedeelte zelf moeten betalen ben ik wel enorm blij met deze meevaller.
Dus mensen, bril of lens je, kijk dan ook eens hier, wellicht dat je zelfs alles terug krijgt!

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello