Het zat al een tijdje in de pijplijn, de oplevering van het huis van Daniël en Caitlin.
De orginele planning was december 2010, maar zoals bij ieder project wordt dit niet gehaald.
Grotendeels zou dit ontstaan zijn door problemen in het vorige project iets verderop.
Ook het feit dat de huizen van binnen nat zouden zijn zou niet meegewerkt hebben.

Het was nog best mooi weer toen we voor ons idee een huis bezochten dat al voor het grootste gedeelte klaar was.
Stond het geraamte er al in mei (de buitenmuren dan) zo was alles ruwweg aanwezig in september, men was zelfs al bijna klaar met stenen metselen buiten, het moest alleen nog netter zo leek het.
Toch knap dat men over de laatste 'meters' nog een half jaar heeft weten te doen!
Hoe het ook zij, inmiddels heeft de BAM laten weten dat ze (er) klaar (voor) zijn.

Datum en tijd staat nu vast, zijnde 7 april 2011 13:30, met een kijkdatum, om alvast te checken of alles naar wens is gedaan op 25 maart!
We vonden het allemaal eigenlijk wel welletjes, wij ouders (van beide kanten) omdat het huis meer op een opslagruimte ging lijken, en zijzelf omdat ze al tijden betalen voor iets wat ze nog niet echt hebben.
De leveranciers willen ook hun spullen kwijt, en een enkeling is zo slim geweest dit op de factuur te zetten, waardoor ze nu een klein bedrag voor de opslag betalen.

De raderen gaan dus vanaf nu draaien, afspraken maken en afzeggen, plannen, gelukkig zat er bij de bescheiden het eea wat te doen, goede service!

Mocht je het gelukkige paar een hart onder de riem willen steken, stuur een kaartje ofzo naar de Vignolahof 10, 3066 AV Rotterdam!

En terwijl dus de eerste aanstalten maakt het nest te verlaten, heeft moeder natuur het andere nest, zijnde die van het eksterpaar dat hier al 2 jaar fokt, naar beneden doen belanden, het was dan ook veel te groot en zwaar.

Dit tesamen zal het wel erg rustig en stil gaan maken…alvast succes en vooral veel geluk samen, jullie beiden…

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello