Het is weer de tijd van het jaar, getuige ook de situatie buiten, en inmiddels zoals je kunt zien ook binnen!
Linda heeft weer absoluut haar best gedaan, het is een plaatje, en heel lastig zonder flits mooi vast te leggen, hij is dan ook 2x zo mooi als hier afgebeeld.
Het leek dan ook redelijk de goed kant op te gaan, pas de geboorte van Matt, de nieuwste telg in ‘de familie’, van Anita en Radboud, ik weet wel, we horen er bij, maar toch even met de qoutjes.
Ook komt er zakelijk steeds meer duidelijkheid, en laat nu net dit contact vandaag mij aan de grond genagelt doen staan.
Een goede oud collega van mij is iets meer dan een week geleden geveld door een hartaanval.
Sprak vandaag hierover met een collega van hem, ook een fijne oud collega, beiden zoals je ze tegenwoordig maar heel zelden tegenkomt.
Die middag hadden ze rond de klok van 4 nog zitten babbelen, hij was aan de vooravond van een aantal fijne veranderingen, maar die toch mogelijk (positieve) stress met zich mee brengen.
Of het ook de reden was is niet bekend, maar de schok was, en is, in mijn geval, nog steeds groot.
Hij was van het kaliber luisterend, goed gehumeurd, aandachtig, en goed zaken over kunnen brengende, hij wist dan ook veel, en had daar plezier in.
Zoals gezegd, ik ken ze gelukkig nog steeds, (ex-)collega’s met zijn uitstraling en eerlijkheid, zij die juist de poten onder je stoel verstevigen, opdat je niet valt.
Al is het lang geleden dan we bij Datapoint samen hebben gewerkt, een paar jaar geleden hebben we nog heerlijk gebabbeld, wat gesport en flink gelachen op het terrein achter de Efteling, die gedachte aan jou houd ik altijd bij me!
Die boom is dan ook mede in jouw nagedachtenis, en ik ben er trots op jou te hebben mogen kennen, rust zacht Hof!
Ps; omwille van de nabestaanden, en het feit dat ik niet weet of zij bezwaar maken heb ik opzettelijk geen echte namen gebruikt hier.

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello