Gisteren was het dan zover, de DataPoint reünie..
Met Henk & Marlies vertrokken naar het Oude Tolhuis, eerst nog in de Biltse Hoek ingechecked, waar Maartje en Victor (nog steeds broer van Marlies) aansloten.
Reunie DatapointReunie DatapointReunie DatapointReunie Datapoint
Even 1 biertje voor het indrinken genomen, en afgereisd.Na aankomst, de één na de andere omhelzing, niks handjes geven, naja, niet voor iedereen hè, verschil moet er zijn, toch?Natuurlijk te weinig tijd, veel te weinig zelfs voor sommige, enkelen amper of ik vrees zelfs niet, en dat terwijl ik bijna iedereen voorbij heb zien schieten.
Reunie DatapointReunie DatapointReunie Datapoint
Voor het eten wat (non-alcoholisch) dorst gelest, één schaaltje eten gehad, en toen ik even lekker wilde gaan pilsen moest ik bonnetjes hebben, en voor ik het wist was het de laatste ronde, jemig de pemig wat ging het snel hè?Knuffels, warmte, stralen, herkenbare pretogen en heerlijke glimlachen kunnen gewoonweg niet op tegen bier en tapa’s, zo simpel is het gewoon.Dames: het is met pijn in mijn hart dat ik in het hotel hedenochtend afscheid heb genomen van jullie afdrukken op mijn gelaat, die zoals verwacht geestelijk blijvende indrukken hebben achtergelaten!Iedere schat van een ex-DP’r die dit leest , het was hartvermwarmend en oergezellig!Tot snel weer!

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello