Linda had me er in het verleden al meerdere keren aan herinnert, en omdat ze toch al bijna iedere dag in de keuken staat en daar de scepter zwaait, dacht ik, kom, naar de Keukenhof.
Verleden week dacht ik nog dat het de laatste week was, maar morgen is pas de laatste dag, dus gisterenavond nog even snel kaartjes aftikken via wheretocard.nl, tenminste, dat dacht ik.
Na te hebben betaald via Ideal krijg je een email met een link naar een Pdf met je plaatsvewijs, het enige wat ik kreeg was een dikke vette 404 (pagina niet gevonden) van zoek het maar uit!
Dan maar de link met het support email adres geprobeerd, even later een bounce melding van Xs4All, wat blijkt, er is al eventjes wat mis bij mijn provider, en ik, en wellicht velen met mij, kunnen niet naar bepaalde e-mail adressen sturen.
Afijn, wat als ontstressend bedoelt uitje begon was al aardig stressvol aan het worden.
Gelukkig lukte het me vanochtend de toegangsbewijzen uit te draaien, en we konden op weg.
Lekker zo’n ochtend, vindt u niet, zonder files, met een dosis zon, ik was de aanloop problemen al weer kwijt.

Linda in de Keukenhof

Even waanden we ons in een koninklijke tuin, want het prak viel in 4 delen uiteen, met koninklijke namen, ja inderdaad, zo lang zijn we er al niet geweest, dan we dat niet wisten ;)Aangezien we pas om 11.30 aankwamen, gingen we een uurtje later eerst wat nassen, Linda een broodje gezond, en ik 2 burgers en friet, die echt meevielen.

In de 1e hal kwamen we lelies tegen, het was overwledigend, in aantallen, composities en bovenal de reuk.Een ongelofelijke heerlijke melange aan lelie geuren, een genot de voor de gaten…in je neus.

Lelies in de Keukenhof

Jammer genoeg waren de meeste bloemen al getopt, en waren er velden ontstaan die alleen donkergroen gekleurt waren, maar ja, dat weet je dan ook van te voren, als je aan het einde van het seizoen gaat.
Aan de andere kant waren er zat opstellingen die Lidna in haar hoofd heeft gepropt, die later in de tuin terug zullen keren.
Bijna alle planten die wij in de tuin hebben zagen we (soms wel wat groter ;: ) daar terug.
Zelfs de uien die momenteel immens populair zijn waren daar aanwezig.
Linda in de KeukenhofIn de laatste hal zagen de aronskelken, het waren hier vooral de kleuren en composities die het erg mooi maakten, al met al toch een heel geslaagde dag, volgende keer in het voorseizoen dan maar!

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello