puC a Duck!

Gisteren zijn we dan toch na veel wikken en wegen er op uit gegaan om een puC aan te schaffen. De Senseo die we al jaren hadden begon vervelend te lekken, waardoor er steeds grotere plassen op het aanrecht kwamen, een bekend euvel overigens van de Senseo.Het is er ook één van de eerste lichting, nog bij de DE winkel in Den Haag gekocht voor Moederdag, met de zgn knijpsluiting, die het wonderwel nog goed doet, maar ook héél af en toe wat water doorlaat. De Senseo die we uit de nalatenschap van mijn schoonvader hadden was er één met een bovensluiting, maar deze smaakte te anders. Toen zagen we deze week in het programma kassa de puC. Er werd ook uitgelegd dat de druk de belangrijkste factor was voor een goede bak met een pad.
Met een bon van 15% en één met € 5 extra koste het apparaat ons maar € 71.
Ik heb net mijn tweede bakkie op, en het smaakt goed, anders dan de Senseo, je hoort mij nog niet direct roepen dat het beter is, wij zijn per slot van rekening al jaren gewend aan de smaak van onze Senseo, en op de zaak drink ik uit een DE apparaat met van die stroop koffie.
De koffie smaakt goed, en iets minder heet is dan de Senseo.
Afijn, ze zijn tot begin november niet meer verkrijgbaar, de voorraad is (mede dankzij het programma Kassa) op en de nieuwe voorraad moet uit Azië komen.
Kanttekening bij dit alles is dat we onze oude voorraad pads gebruiken, en nog geen andere geprobeerd hebben, ook doen we er nog eigen koffiemelk bij terwijl dit voor het goede (pad)melk moet zijn, afijn, kijk anders zelf maar even wat dit apparaat kan op deze link….
-=- Je hoeft niet iets te kennen om het te verkennen -=-

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello