Deze week staat er veel te gebeuren.
Zo zal Leander dinsdag VCA examen moeten doen, de voorlopige proefexamens zijn veelbelovend, maar natuurlijk geen garantie voor de toekomst, nog even doorbijten Leander.
Ook op dinsdag gaat Daan voor controle na zijn operatie, er is mogelijk een verharding tussen 2 van de (kijk)gaten die men toen maakte, hij heeft er niet zo veel last van, maar toch ff checken.
Vrijdag moet Daan praktijk examen doen na al zijn lessen bij Hers voor zijn rijbewijs, hij rijdt af in de buurt van Barendrecht, dus meelezers in deze buurt, blijft s’middags lekker thuis, opdat er zo min mogelijk verkeer daar zal zijn.
Of hij het haalt is mede bepalend voor de nieuwe beroepsmatige richting die hij denkt uit te moeten gaan, de haven.
Dit is nu niet bepaald naast de deur, hij zal af en toe mee kunnen rijden, maar haalt hij het niet dan zal hij een lange openbaar vervoer reis in het vooruitzicht hebben, vooralsnog lijkt dit bij hem geen extra druk op de schouders te geven.
Ik denk dat we maar een aantal zaken niet te zwaar op moeten nemen in de dagelijkse gang van zaken gezien deze ontwikkelingen.
Ook deze week horen we of Leander na 17 augustus nog een baan heeft bij de PLUS…helaas, vandaag hoorden we dat zijn contract niet verlengd zal gaan worden, dat wordt dus weer zoeken…

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello