Het zat er al even aan te komen, de Witte Kerst van 2009.
Daags voor de 25e hadden wij in de buurt al 20 tot 40 cm te pakken, dus er was alle kans dat dit zou blijven liggen.
Visser en Graper Witte Kerst 2009Officieel is er overigens (volgende de Bilt) pas sprake van een witte kerst als in de Bilt er tenminste 1 cm sneeuw ligt, en men geen plukje groen kan ontwaren.
Welnu, bij ons was dat zeker het geval, dus ik keur het ook goed, alhoewel het gisteren eng werd.
De eerste tegels tekenden zich al af, het dooide heel snel, maar gelukkig geen gras ontdekt, dat is vandaag pas zichtbaar, sterker nog, alle sneeuw is zo goed als weg.
Het was al met al dan ook weer een gezellig samenzijn met Peter, Maleen, Rogier en Cor.
Linda had weer enorm uitgepakt, een vlees- en vissalade, gevulde tomaten en pepertjes, heerlijk gevulde Avocado’s, garnaaltjes, gehaktballetjes, gevulde eieren (waarvan ik er dadelijk nog 2 neem!) Meloen met Ham, klein Pasteitjes met Ragout, allerlei zaken met allerlei soort van kaas…
Ik geloof dat iedereen 3 of meer keer opgeschept heeft, het was weer jammie.
Ik heb natuurlijk weer leuke cadeau’s mogen ontvangen, zoals de bekende Vlaamse Rakkers, in 75 cl verpakking, maar het leukste was mijn magnestisch masker.
Magnetische Leo

De Magneetprikkel zou mij van stress af moeten helpen etc, maar ik heb het nog niet geheel in de vingers, de anderen voelden wel het eea, Leander kreeg er ironisch genoeg hoofdpijn van, iets wat het juist zou moeten bestrijden, maar dat kan ook zijn dat het met zijn aandoening juist averechts werkt.
Morgen op de zaak maar eens proberen.
Het was wederom een geslaagd samenzijn, we hebben voor de buis (onder het genot van mijn allerlaatste Beaujolais Primeur) heerlijk uit zitten buiken.
Wel jammer dat de Top2000 zo laat begon, dan morgen vanaf vandaag weer inspanning wachten op de Nr1! 😉
En nu weer op naar het nieuwe jaar!

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello